...

Vakko Erkeği Yine Çok Özel

2009-2010 Sonbahar/ Kış Vakko Erkek Koleksiyonu, günümüz erkek modasını yine kendi çizgisinde yorumluyor.

Modern ve yenilikçi çizgisiyle ön plana çıkan bu koleksiyonda, bilekte biten pantolonlar ve dar kesim takım elbiseler adeta bir imza oluşturuyor. İpek-yün, ipek-koton, kaşmir-ipek-yün gibi çeşitli kumaş karşımlarıyla kumaş kalitesinin daha da yukarıya çekildiği bu koleksiyon, trikolardaki dirsek detayları ve ceketlerin astarsız oluşuyla da dikkat çekiyor. Blazer’lar çeşitlilikleri ve barındırdığı detaylar ile klasik yorumun dışına çıkıyor. Çift taraflı dokumalar, yaka arkaları ve biye renkleri, hikayeleri olan detaylar olarak sunuluyor. Ceketlerdeki renklilik, desenli pantolonlar buluşuyor. İngiliz yeşili, koyu bordo, grinin tonları ve efekt olarak da mor tonlar pantolonlara farklı bir duruş katarken, renkli, esprili çoraplar, pantolonlarla dikkat çekici bir uyum sergiliyor.

Vakko Erkeği yeni renkler, yeni kalıplar ile sıra dışı bir stil ortaya koyuyor.

Kısa ve dar paça pantolonları gardırobunun fark yaratan öğeleri olarak gören Vakko Erkeği, yeni sezonda da bu zevkinden asla vazgeçmiyor.

Vakko erkeği
Vakko erkeği
Vakko erkeğiVakko erkeği


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.