...

Blue Key Çocuk Giyiminde Lider

Tasarımcılar, büyükleri kıskandıracak kadar trendy çizgileri barındıran koleksiyonun temasını ise ‘Özgürlük’ olarak özetledi.

Dünya moda akımlarını çocuk modasına yansıtan Blue Key, 2009-2010 Sonbahar/Kışı için iddialı bir koleksiyona imza attı. Blue Key, Hollanda ve Fransa’da bulunan tasarım ofislerinde 0-14 yaş grubu için geniş bir koleksiyon hazırlattı.

Her bir detayı başka bir anlamı ifade eden tasarımlarda, rahatlık ve şıklık dikkat çekiyor. Olabildiğince özgür, farklı tasarımlardan oluşan koleksiyonda günlük yaşamın dinamiği tüm ürünlere yansıtılıyor. Erkeklerde, lacivert, ekru, turkuaz hakimiyetindeki canvas pantalonlar ve sweatshirt’lere ekoseli gömlekler eşlik ediyor.

Blue Key’in kızlar için hazırladığı koleksiyonda ise yeşil, siyah ve grinin yanı sıra pembe tonları da dikkat çekiyor.

Blue KeyBlue KeyBlue KeyBlue KeyBlue KeyBlue Key

Blue KeyBlue Key

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Blue Key Çocuk Giyiminde Lider”

  1. hamdi tosun :

    11 sene çocuk firmasında imalat sorumlusu olarak görev yaptım.Atölye,baskı,nakış,el işi,taş malz.alım satım bilgisi ve çevresi olan ,yine marka olan firmanızda çalışmak isterim.SAYGILAR

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.