...

Tom Ford Optik Koleksiyonu

Tom Ford ,2009 optik koleksiyondaki modelleri ile büyülüyor.

Tom Ford Optik koleksiyonunda bu sezon klasik gözlük biçimlerinin otantikliğine dayalı çağdaş çerçeveleri kapsıyor. 50’li yılların stil ikon’u olan “Browline” çerçeve, erkekler için iki yeni biçimde basitleştirilmiş: kare biçimli olan (FT5026) modeli veya daha geniş yuvarlak biçimli (FT5027) model, her biri zarfi görünümlü, küçük köprülü çerçeveler geleneksek siyah renkte açık ve koyu havana asetat, opak sarı ve çizgili kahverengi olarak elde edilebiliyor. (FT5035). Optik çerçevelere ilave olarak abanoz ağacından veya boynuzdan el yapımı köprü ve kulaklık kısmı bulunan çerçevesiz versiyonu da bulunuyor.

Tom Ford’un kadın optik çerçeveleri bu sezon önceki koleksiyonlardan birkaç optik gözlüğü tarzını alarak ortaya çıkıyor. 50’li yılların kedigözü tarzı bu gözlüklerde de görülüyor ve geniş saplar ve eğik hatlar göze çarpıyor.

Tom Ford’un erkek optik gözlükleri 50’li yılların biçimlerinin günümüze yorumlayarak beylerin zevkine uygun modeller sunuyor. Erkek modellerinde sezonun trendleri göz önüne alındı. Yuvarlak hatların taşındığı modellerin yanı sıra, optik gözlüğü stilleri yüzü saran bir maske görünümlü, asetat veya metalik çerçeveler de yer alıyor. Havacı stili veren kare ve yuvarlak hatlı modeller 20’li ve 30’lu yılların çizgilerini taşıyor.

Tom FordTom Ford
Tom FordTom Ford

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.