...

Tom Ford güneş gözlükleri

Tom Ford optik ve güneş gözlüğü koleksiyonunda; metalik tonlardan gölgeli siyahlara, sıcak kahverengilerden amber rengine varan zengin renk seçenekleri mevcut. Çerçevelerse mimari plastiklerden hafif metallere, yuvarlaktan hafif kareye varan farklılıklar gösteriyor.

Tom Ford koleksiyonuna özgü diğer bir özellik ise zengin madde karışımları, cilaları, dokusu ve cesur tasarım unsurları: özel plastikler yenilikçi bir renk etkisi yaratıyor; esnek menteşeler rahatlık ve hafiflik sağlıyor; naylon metaller güç ve zarafet katıyor; ince plaklar uyumlu bir şekilde Tom Ford logosunu taşıyor. Bazı özel çerçevelerde ise tasarımcının baş harfleri kabartma şeklinde saplara işlenmiş.

Güneş gözlükleri kadar optik çerçeveler üzerine de büyük bir titizlikle çalışan Tom Ford: “ Şık ve bir tarzı olan çerçeveler yaratmaya çalıştım. Piyasadaki çoğu çerçeve çok sıradan olduğu için güzel tasarlanmış çerçeveler bulmak çok zor. Kendi koleksiyonumun yenilikçi ve güzel tasarlanmış olmasını istedim.” diyor.

Tom Ford güneş gözlükleriTom Ford güneş gözlükleri
Tom Ford güneş gözlükleriTom Ford güneş gözlükleri

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.