...

BNG Kadını “Galeyana” Geldi

Doğal renkler ve çok özel kumaşlarla hazırlanmış BNG 09-10 Kış Koleksiyonu “GALEYAN”, modern hayatın hızına ayak uydurmaya çalışan kadına gün boyu rahatlık ve şıklığı bir arada sunarak, kendisini özel hissetmesini sağlıyor.

BNG tasarımcısı, bu “GALEYAN”’da ve zamansızlıkta kadınların kolay giyinir ama şık, güçlü, kendinden emin ve farklı duruş aradıklarını düşünüyor. BNG 09-10 Kış Koleksiyonu “GALEYAN”, farklı ve fonksiyonel tasarımları ile kadınların bu isteklerine cevap veriyor ve etkisi altına alarak kadını kışkırtıyor.

En az iki farklı şekilde giyilen fonksiyonel ürünler, 16 farklı materyal, akışkan ve yaratıcı dokunuşlar yeni sezon koleksiyonunda da yer alarak BNG stilinin farkını ortaya çıkarıyor. Koleksiyondaki asimetrik kesimler, deri-triko-kumaş birlikteliği, volümlü tasarımlar, avant-guard duruşu vurguluyor.

Tasarımlarında özel iplikleri ve doğal kumaşları kullanmaya önem veren BNG, bu koleksiyonda birbirinden özel iplikler, kumaşlar ve malzemeler kullandı. Doğanın ve teknolojinin dansından doğan ipek kumaşın kayganlığı ve zarafeti, yünün yumuşaklığı ile sıcaklığı, derinin çekiciliği ve havayla tenin temasını sağlayan teknolojik Jersey ilk göze çarpanlardan. Soğuk kış günlerinde sıcaklığı teninizde ağırlık olarak değil hafiflik olarak hissettiren bu kumaşlar, yaşanan “GALEYAN” içinde kadınlara kolaylık sağlıyor.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.