...

Etohum Tişört Yarışması Sonuçlandı

İnternet girişimcilerinin buluşma adresi etohum’un “internet girişimciliği” konulu tasarım ve slogan yarışmasıCan Oktay Heper ve Mohaç Yücel’in tasarımları kazandı. tasarti. com tarafından sınırlı sayıda bastırılacak bu tasarımlar, gittigidiyor.com’da 1 TL’den açık arttırmaya sunulacak. Tasarımcıların ardından, Türkiye’de internet sektöründe başarılı olmuş girişimcilerin ve internetin büyümesi için çaba sarf eden internet öncülerinin imzalı tişörtleri de satışa sunulacak. Elde edilen gelir, Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

25 Temmuz Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında Mynet – İTÜ Teknokent’te yapılacak ödül töreninde, yarışmaya katılan tüm tasarımcılara tişörtleri tish-o’dan bastırılıp hediye edilecek. Bunun yanı sıra derece alan tasarımcılara tişörtleri verilecek.

(Tişörtleri imzalayacaklar arasında, Nevzat Aydın, Melih Ödemiş (Yemeksepeti), Burak Divanlıoğlu, Serkan Borançılı (Gittigidiyor), Sina Afra (Ebay), Ersan Özer (Uzmantv), Serdar Kuzuloğlu (Televidyon), Orkun Tekin (Reklamz), Alemşah Öztürk (41-29), Burak Büyükdemir (etohum), Erdem Yurdanur (Mackolik), Arda Kutsal (Webrazzi) ve Çağlar Erol yer alıyor. )



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.