...

Tiffany Çatlak T-shirt Yarışması

Nerde çatlak var, bizi bulsun!

TIFFANY’NİN KOMİK TİŞÖRT YARIŞMASI BAŞLIYOR

BÜYÜK ÖDÜL 10 BİN TL!

TiffanyÇatlak T-Shirt”yarışması bu yıl da geçen sene olduğu gibi 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor.

T-shirt üzerinde kullanılabilecek her türlü özgün, komik, karizmatik ve hınzır çizginizi, sloganınızı veya grafiğinizi www.catlaktshirt.com adresine yükleyin; 10binTL’lik para ödülünü kazanın.

Geleneksel Tiffany Çatlak T-shirt Yarışması’nın dördüncüsü bu yıl 1 Mart’ta başladı. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi catlaktshirt.com sitesinden alabilirsiniz.Bu sene yarışma birincisi 10 binTL, ikinci 5bin TL üçüncü ise 2500TL’lik para ödülü kazanıyor!

Yarışmaya eser gönderme süresi 1 Mayıs’ta sona eriyor. Bu tarihten sonra yarışmaya t-shirt tasarımında kullanılabilecek esprili çizim ve sözleriyle katılanlar arasından 30 finalist belirlenecek. Bu eserler 15 Mayıs’tan itibaren http://www.catlaktshirt.com/ adresinden oylamaya sunulacak. İnternet üzerinden yapılan oylama sonuçları Haziran ayında gerçekleştirilecek Tiffany Çatlak Parti’de jüri değerlendirmesiyle birlikte açıklanacak. Finale kalan çalışmalar Tiffany tarafından üretilerek mağazalarda satışa sunulacak.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.