...

Karaca ’09 Erkek Giyim

Çift Geyik Karaca‘nın müşteri memnuniyeti ve kalite anlayışına verdiği önem ’09 ilkbahar/yaz erkek giyim koleksiyonu ile bir kez daha perçinleniyor.

2009 hazır giyim koleksiyonu ile erkek kullanıcılarının hayatına değer katan Karaca, şık sportif ve rahat bir yelpaze sunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Karaca ’09 Erkek Giyim”

  1. Oğuzhan :

    Arkadaşlar merhaba ben yıllarca Karaca müşterisiyim.Elinize sağlık çok katiteli kazaklarınızı yıllarca giymekteyim.Gömlek piyasasına girmenizden dolayı tereddütsüz Bojur marka kullanmaktayken mağzanın önermesi üzerine ve markanızı tanımamdan dolayı 2 adet gömlek aldım 1 tanesi düğmeli diğeri maşetli.Bu gömleklerinizi giymekteyim lakin öyle bir yaka yapmışsınızki yakanın uc tarafları içeri doğru kıvrılıyor sanki köyden gelen mehmet efendiyiz.Kamu kuruluşunda yöneticilik yapan bir insan olarak bu yeni satın almış olduğum gömlekleri daha giymiyorum ve markadada gömlek olarak satın almıyorum.Konu tarafınıza duyrulur TOKAT

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.