...

Atalar İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Modern Türk kadınına modadaki son trendleri sunan Atalar, giyim sanatındaki ustalığını bu sezon da konuşturuyor. Atalar, 2009 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu‘nda renk geçişlerini adeta bir enstrüman gibi yorumluyor. Bir taraftan yıkanmış, soluk görünümlerin elde edildiği nötr renkler diğer yandan sıcak yaz renklerinin yer aldığı şeker pembe, turuncu, ultra mavi, mint yeşili gibi tonlar kullanılıyor. Metropolün karmaşasına direnen Atalar Kadını, ilkbaharın hareketli renkleri ile neşeli ve cazibeli, her sezonun tamamlayıcı renkleri olan siyah, beyaz, lacivert ile de feminen bir görüntüye bürünüyor.

Günlük seçimlerde şık detaylar…Ataların 2009 İlkbahar Yaz koleksiyonunda rahat, akıcı ve günlük görünümler ön plana çıkıyor.
Hafif elbiselerin pli ve kumaş kıvrımlarıyla hareketlendirildiği koleksiyonda pamuklu kumaşlar ve ince ketenlerin ağırlıklı olduğu görülüyor. Günlük seçimler için vücuda oturmayan cepli elbiseler, jean grupları da bu grup altında yer alıyor.
Yıkanmış, kendiliğinden solmuş nötr renkler, taş, bej ve toprak tonlarında pantolon ve ceketler, minik ekoseli ya da ince çizgili gömlekler veya bluzlarla renklendiriliyor. Gözü yormayan emprime desenler de elbise ve eteklere uygulanarak bu grupta kullanılıyor.
Küçük kaçamaklardan kareler…
Sezonun romantik ve aynı zamanda neşeli havasını yansıtan trendi ise tatil kaçamakları kareleri…
Atalar pazar seyahatleri, çay partileri ve hafta sonu programları için uçuşan etekler, rahat elbiseler, minik ve sevimli bluzları gardırobumuza kazandırıyor. Plili, fırfırlı elbise ve cepli çapraz kırmalı etekler, çıtır desenli ince vual kumaşa çalışılan, şerbet tonları, pembe, turuncu, mor, yeşil renkler göze çarpıyor.
Aplike ile nakışın daha fazla kullanıldığı koleksiyonda retro görüntüler ve Atalar’ın vazgeçilmezi el işi detaylar yer alıyor. Serin yaz akşamları için tweedler, sempatik etek-ceketler ve ince jean’den elbise ve bluzlar ideal gözüküyor. İnce ketenden aplikeli tunikler ise koleksiyonun önemli parçaları arasında yerini koruyor.


Ve Marin..
Atalar İlkbahar yaz koleksiyonunda kırmızısı daha domates tonunda, lacivert yerine ultra mavinin kullanıldığı daha neşeli bir marin grubu bulunuyor.
Desenleri marin renklerinden oluşan emprime ceketler, saten pamuktan düz renk minik ceket ve capriler şık ve trendy bir görünüme sahip olan grubun en öne çıkan modelleri…
 Marin grubunda yer alan, çizgili elbise ve bluzların hareketlendirdiği eşofmanlar her yaşa hitap ediyor.
Atalar İlkbahar- Yaz koleksiyonunda hem marin grupların içinde hem de tek başına yer verilen saks gibi ultra maviler önümüzdeki sezona damgasını vuracak gibi görünüyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.