...

Stefanel şıklığı ofis ortamına taşıyor

Stefanel, Astoria’daki mağazasında, 2008-09 Sonbahar Kış koleksiyonu ile şıklığı ofis ortamına taşıyor.

Sadece iş kadınlarına özel Executive mağazası ile farklı bir konsept ve hizmet sunuyor. Böylece Stefanel mağazasına uğrayan moda severler, konusunda uzman kişilerin yönlendirmeleriyle, tarzlarına ve o anki aktivitelerine uygun kıyafet alternatiflerini kolayca seçebilecek ve alışverişte ayrıcalığın keyfini yaşayacak. Stefanel de hem ofis ortamında hem günlük hayatta şıklığı yaşarken yapacağınız alışverişlerle de özel avantajlar sizleri bekliyor olacak.

Stefanel’in Astoria ve diğer mağazalarına uğrayarak, özel eğitim almış konusunda uzman kişiler tarafından, size ve stilinize uygun iş kıyafetlerini zevkinize ve fiziğinize uygun şekilde giydirilecek alışverişin tadını çıkaracaksınız. İş dünyasının vazgeçilmezi olan ceket takımlar içine giyilen olmazsa olmaz ipek karışımlı şık buluz ve gömlekler, siluetimizi düzgün gösteren kalem etekler, özel dokular… Ve bir iş kadınının gardırobunu baştan aşağıya yenileyeceği tüm ihtiyacını karşılayabileceği bir koleksiyonla karşınıza çıkıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.