...

Yeni İnci’den 2008 yılbaşına özel

İç giyimde yeniliklerin öncü markası Yeni İnci, yeni yıl için bayanlara özel 4 yeni model ve Kitaro erkek serisinden 2 farklı modelle 2008′de de iç giyimde farklılık ve estetik arayanlara yepyeni hediye alternatifleri sunuyor.

Yılbaşı hediyesi olarak, Yeni İnci’den diğer bir hediye seçeneği de kırmızı başta olmak üzere siyah, beyaz ve ten renklerinden oluşan “kese içinde külot”… 2008 sezonunda da iç giyimine önem gösteren bayanlara 4 yeni modeliyle şıklık ve estetiği ön plana çıkaran modeller sunan Yeni İnci’nin kombinezon ve stringten oluşan 2 farklı tasarımında, çiçekli dantel ve puanlı tülün zarif uyumuyla oluşan modelin beyaz, siyah, ekru ve kırmızı renkleri bulunmakta.. Tül ve narin gipürün ile kombine edilmiş diğer modelin ise beyaz, siyah, ve kırmızı renkleri ve S-M-L beden seçenekleri bulunmaktadır.

Yeni İnci’nin jartiyer, string ve çorap olmak üzere 3 parçadan oluşan büstiyerli bir diğer yeni modeli, simli zarif dantel ile puanlı tülün kombinasyonuyla oluşturulmuş ve kurdeleler ile süslenmiştir. Büstiyerle uyumlu dantellerle kombin edilmiş string yine danteller ile süslenmiş çorapla birlikte çarpıcı bir uyum haline gelen bu 3’lü takımın beyaz, siyah, kırmızı ve ekru renkleri ve 75-80-85-90/B, 75-80-85/C beden aralığı bulunmaktadır.

Minimizer sütyen, yılbaşında kırmızı giymek isteyen büyük göğüslü bayanlar için hazırlanan Yeni İnci’nin bir diğer yeni modeli.. Simli dantelden yapılan minimizer sütyen, göğsü tamamen içine alarak, olduğundan daha küçük göstermektedir. Kalın askıları sayesinde kullanıcının omuzlarındaki yükü alarak, göğsü rahatlıkla taşıyabilmesini sağlar. Geniş bir beden aralığı bulunan minimizer sütyen, beyaz, siyah, ten, ekru ve kırmızı olarak 5 renk seçeneği oluşturmaktadır.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.