...

Hep istediğin gibi! Mudo FTS 64

Tek bakışta vurulup aldığınız rahat mı rahat ayakkabılar vardır. Hiçbir şey onların yerini tutmaz. Ya da modası geçmiş de olsa, artık bir parçanızmış gibi hissettiğiniz kazaklar… Her durumda hayatınızı kurtaran joker gömlekler… Hem rahat, hem de havalı bir şeyler arıyorsanız haberiniz olsun! Mudo FTS 64 sadece ama sadece rahat giysiler hazırlıyor ve sizi de şıklıktan vazgeçmeden rahat olmaya davet ediyor!

Sonbaharla birlikte okullar açılacak, iş hayatı yaz rehavetinden sıyrılıp hareketlenecek, şehir eski temposuna kavuşacak ve Mudo FTS 64 Sonbahar-Kış koleksiyonu sevenleriyle buluşacak! Bu sezon etrafta neler göreceğinizi merak ediyorsanız işte size altın değerinde ipuçları:

60′lar, 70′ler ve romantizm geri dönüyor! Mudo FTS 64 Neo-poetics kadınları karpuz kollu bluzlar, baskılı uzun t-shirtler ile çok dar, yıkamalı jean’ler kombinleniyor. Hacimli, düşük belli etekler, uzun hırkalar ve kısa kollu ceketlerle hareket kazanıyor. Detaylarda ise dantel, gösterişli düğmeler, retro baskı ve nakış desenleri göze çarpıyor.

Mudo FTS 64 erkeği, Amerikan kolej tarzını gündelik giysilerde bolca kullanıyor. Mavi-beyaz çizgili gömlekler, sepet örgülü, kazak ve hırkalar, büyük yakalı paltolar, sıçratma ve yıkama efektli tüvidler, bu sonbahar erkeklere bohem bir hava katıyor. Antrasit ve gri melanj, yaşanmışlık hissi veren bu olgun tarzı destekleyen ana renklerin başında geliyor.

Modernizmi romantizme tercih ediyorsanız, sezonun diğer trendi sizi bekliyor! Çünkü şehirle iç içe geçmiş, biraz 80′ler biraz 90′lardan esinlenmiş, orijinal, rahat ve kullanışlı ürünlerden oluşan Smart&Urban sonbahara iddialı giriyor! Klasik formları yeni baştan yorumlayan bu erkeksi tarz; spor parçalarla kombinlenen militer görünüm, kamuflaj desenleri, neo punk, pop art ve video oyunları kültürüne ait detaylarla destekleniyor. Parlak puf kaztüyü mont ve yelekler, desenli örgü dağcı kazakları, kargo cepli paraşütçü pantolonları, yakası kürklü parkalar, motorcu montları ve postal botlar, önümüzdeki kış herkese rahat bir nefes aldırıyor!

Geometrik şekiller ve canlı renklerin kullanıldığı parlak nylon trençkotlar, balon etekler, işlevsel fermuarlar ve cepler, A-line elbiseler rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Bu rahatlık bu sezon vazgeçilmez oluyor!

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.