FTS 64 Okullara, Kampüslere Renk Katıyor…

Sonbaharla birlikte şehrin yolunu tutuyoruz. Okul günlerinin yaklaşmasıyla başlayan hareketlilik ve arkadaşlara kavuşmanın heyecanı gittikçe artıyor. FTS 64 “Back to School” koleksiyonu okula dönüş yolunda size eşlik ediyor.

Ders arası renkli kantin sohbetleri, okul sonrası buluşmalar, hafta sonu gezileri, okula dönüşle başlayan hareketlilik hayatımıza renk katıyor. Bütün bu yoğunluk ve koşturmaca içinde bile okulun en gözde öğrencisi olmanız için FTS 64 “Back to school” koleksiyonu sizleri bekliyor.

FTS 64 kızları okul koridorlarında, Rugby’nin modaya etkilerini yansıtıyorlar. Çizgili polo yaka trikolar, kolej arma ve sloganları taşıyan sweatshirtler, rahatlığından ödün vermeyenler için kargo cepli pantolonlar ve kapüşonlu üstler, sezonun hit renkleri jat yeşili ve mor renkli jeanler, sokak modasının sportif ve rahat etkilerini okullara taşıyor.

FTS 64 erkekleri de kampüslere sportif ama çok daha şık ve iddialı dönüyor. Çizgili gabardin yakalı polo t-shirtleri, yıkamalı gabardin pantolonlarla; slogan baskılı t-shirtleri ise uzun kollu basic sweatshirtlerle giyiyorlar. Hırkalar ve armalı kazaklar, ikinci el görünümlü, kapüşonu kürklü haki parkalar da havalar soğudukça sahneye katılıyor.

Okulun en gözde genç kızı ve en cool erkeği olmak isteyenlere duyurulur…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar