...

Victor & Rolf’tan mesaj içerikli bir defile

Moda portföyünde Dsquared, Maison Martin Margiela ve Sophia Kokosalaki gibi markaları bulunduran Rosso, geçtiğimiz Temmuz ayında Viktor & Rolf markasının çoğunluk hissesini almıştır.

Viktor&Rolf markası, Viktor Horsting ve Rolf Snoeren tarafından 1993’te Amsterdam’da kuruldu. 1998’de Paris Moda Haftası sırasında başka yerde sıradışı bir defile düzenleyerek medyanın ilgisini çekmeyi başardılar. 2003’te Paris’teki Moda Müzesi’nde, 10 yıllık retrospektif sergileri yapıldı. 2005’te ise, ilk mağazalarını Milano’da açtılar. Hatta bu mağaza “ters” olarak inşa edildiği için şehirdeki ziyaret aktivitelerinden sayıldı. 2006’ya gelindiğinde marka, H&M’e kapsül bir koleksiyon hazırladı. 2008 Temmuz’unda Renzo Rossa’ya hisselerinin çoğunluğunu satan Viktor&Rolf, en çok da geçtiğimiz sezon düzenledikleri aktivist şovuyla anıldı. Kıyafetlerin üzerinde koskoca “No” (hayır) ve “Dream On” (hayal et) yazılıydı. Makyajlar da bile bu “hayır” devam etmişti.

Moda döngüsünün hızına tepkisini unutulmaz şovuyla anlatan Viktor&Rolf koleksiyonundan seçmeler…

Victor&Rolf koleksiyonuVictor&Rolf koleksiyonuVictor&Rolf koleksiyonu

Victor&Rolf koleksiyonuVictor&Rolf koleksiyonuVictor&Rolf koleksiyonu


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.