...

D&G ‘nin Türkiye’deki ikinci adresi

D&G; Bu dünyanın en meşhur 2 harfi artık Türkiye’de, önce İstinye Park ardından Bağdat Caddesi ve Nişantaşı City’s de…

D&G 2008/2009 Sonbahar-Kış Kreasyonu

Dolce GabbanaDolce GabbanaDolce Gabbana

D&G modern ve sıra dışı bir çizgi. Güçlü, karizmatik ve gerçekten etkileyici Sonbahar- Kış koleksiyonun anahtar kelimesi; Tartan, Ekoseler bu sezon altın çağını yaşıyor. İngiliz stiline uygun fularlar, şal ve baklava desenleri ile tamamlanmış, oksford tarzı rugan ayakkabılar, bol paça jeanler, büyük çantalar ve “cluch” lar ile bütünleşiyor . D&G dünyası değişik renklerin, insanların, müziklerin, kültürlerin ve ülkelerin yaş ve sınır tanımadan birleşmesinden oluşur.

D&G koleksiyonlarının vazgeçilmez rengi siyah, bu sezon pudra tonları ile kullanılmış esrarengiz gri; fuşya, turuncu, yeşil tonlarındaki trikolar ile birleştirilmiş.

Grace bu sezon D&G ile sokaklarda sahnelenecek. Tüllerle detaylandırılmış elbiseler ve etekler 70’ lerden günümüze taşınmış. Bol paça pantalonlar , vücuda oturan deri ceketlerle kombinli ipek kadifeler, şifon, dantel ve kaşe kumaşlar sezonda yerini almış bulunuyor. Gömleklerde bol kollar ve yakalardaki fularlar D&G de farklılık yaratıyor. Koleksiyon başından beri kesim ve orantıya önem vererek, kalite, stil ve fiyat eşitliğinden esinlenerek yaratılmıştır. Jeanlerde koyu dan açığa farklı yıkama tekniğiyle farklı bir tarz yakalanmış, yırtık jeanler kışkırtıcı ruhlara hitab ediyor. Çantalar da paçalar gibi büyüyor. Fermuar, tasarımcıların  D&G ile birleştirilrmiş en sofistike detayı.

Her yaş grubuna hitap edebilen ve her zaman trendy ve genç bir marka olarak bilinen D&G Dolce Gabbana bu sebeplerden dolayı dünyanın en iyi satan ve en beğenilen koleksiyonlarından biri haline gelmiştir.

D&G İstinye, D&G Nişantaşı, D&G Suadiye ve Tüm Brandroomlar’da

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “D&G ‘nin Türkiye’deki ikinci adresi”

  1. özge :

    ben dolce gabbanadan bir saat aldım ya ne biçim saat kulbu hemen kopuyo bir kere yolladım tamire 70 tl verdim ikinciye yolladım 60 kulbu hiç kaliteli deyil inanın gelip alcaktım saat daha ama almadım almıcam

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.