Adil Işık’dan yeni sezona yeni tema

Adil Işık; bu sezon Working Chic temasından yola çıkarak çalışan kadının şehirli imajını ele aldı ve fotoğraf karelerine de bu temayı yansıttı.

2 gün süren çekimlerin fotoğraf sanatçılığını Lara Sayılgan üstlenirken, stylingi ise Hakan Öztürk yaptı. Koleksiyonda farklı temalara yer verildi.

Working Chic koleksiyonu yoğun iş akşında ciddi ama seksi olmak isteyen kadınlara farklı seçenekler sunuyor.

Dar giysileriyle seksi, saten ve şifon kumaşlardan oluşan modellerle feminen ve zarif. Klasik tweedler, ekoseler, satenler ve dantellerle omuzlar ve kalçalar yeniden tanımlanıyor. Kumaşlarda şal desenler, uzun çiçek baskılar ve patchwork desenler örülüyor. İpek jorjet krepler ve saten kumaşlar arasındaki yumuşak geçişler, dikkat çekici kol kıvrımları ile ayrışan bir siluet karşımıza çıkarıyor.

Hacim ve kontrast; bluzların ve gömleklerin kıvrımlarında gizli. Metal işlemelerle hayat bulan elbiseler, trikolarla anlamlı bir bütünlük içinde. Geniş paça pantolonlar üzerine giyilen kareli kısa ceketler, kalın kemerler, tüp etekler kadının şehirli imajını destekliyor.

Koleksiyonda kullanılan renkler kırmızı, oranj, hardal sarısı ve mavi

Romantik bir kış, cazibe, göz kamaştırıcı bir renk paleti, biçim odaklı heykelsi çizgiler…

ADİL IŞIK, hikayesini sürdürüyor.

Adil Işık koleksiyonuAdil Işık koleksiyonuAdil Işık koleksiyonuAdil Işık koleksiyonu

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Adil Işık’dan yeni sezona yeni tema”

  1. raziye :

    iyi günler ben adil ışık kotlarına bakmak isyiyorum ama bı türlü bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz antalya deepo adil ışık kot pantolon ürünlerına bakmak istiyorum acil lütfen yarımcı olun

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.