...

SARAR’dan yepyeni bir koleksiyon

Sarar 2008 sonbahar-kış koleksiyonuSarar, 2008-2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu dünyaca ünlü tasarımcıların danışmanlığında hazırlanırken, Sarar erkeğinin kendinden emin duruşuna gizemli detaylar eklenmiş.

Takım elbiselerde sıklıkla kullanılan minimalist desenler, silik tonlardaki çizgiler ve kendinden jakarlı, ipekli kumaşlar bu gizemi yansıtabilmek için özellikle tercih edilmiş. Koleksiyonun ana hatları Sarar dostlarının alıştığı gibi fit kalıplarda, iki düğmeli ceketler ve pilesiz pantalonlarla şekillenmiş. Yüksek kalite iplikle üretilmiş tek ceketlerde ise kahve, kestane ve çikolata tonlar tercih edilmiş.

Sarar 2008 sonbahar-kış koleksiyonuKoleksiyona özel tasarlanan desenler, yün, cashmere ve ipek karışımı kumaşlara uygulanmış ve giyildiğinde bir beden küçük gösteren akıllı kalıplarla birleşerek düğme ve çupra astarlarla tamamlanmış, böylece farkınızı ortaya koyacak yepyeni bir koleksiyon yaratılmış.

Renkler de merak uyandıran tonlarda seçilmiş, siyah ve lacivert tonlarının yanı sıra kestane renkleri, koyu kum, marengo ve grej (gri-bej) tonlar hakim. Üstelik kontrast renklerde hazırlanmış takımları %100 yün ve yumuşaklığıyla gülümseten cashmere’li trikolarla kombinlemek de mümkün.

Görünen o ki; gelecek sezon kıyafetlerinizle ilgili tek sorununuz çok dikkat çekmek olacak…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.