...

PENTİ 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonu

Son yıllarda hep birlikte bir değişimin rüzgarındayız. Çok açılı sorunlar, insan olmanın anlamını yeniden sogulamak, karşıtlıklarla iç içe yaşamak zorunlulukları bizi kaybettiklerimize karşı duyduğumuz özlemlere getirdi. Doğada kaybettiklerimiz kendi cennetimizi yaratmaya itti bizi. Tenimizle buluşan dokular ve renkler unutmaya yüz tuttuğumuz pozitiflikle dolu.

Penti 08 ilkbahar yaz için hazırlanan çorap, iç çamaşırı ve mayo koleksiyonlarında; kendi gizli cennetinizi keşfedilebileceksiniz. Mutluluk hissettiren desenler, farklı birleşmelerden doğan kadınsı ama bir o kadar çocuk gülümsemesi, doğal dokular, puantiyeler, çizgiler, işlemeler, çiçekler….Kısacası özlem duyduğumuz tüm kaybettiklerimize bir küçük dokunuş..

Penti 2008 İlkbahar-Yaz çorap koleksiyonu için modayı baştan yarattı. Bir tek çorapla yeni bir tarz yaratabileceksiniz. Kendi stilinizi yaratmak Penti 2008 ilkbahar- yaz koleksiyonunu ile artık çok kolay. Doğadan esinlenerek tasarlanmış tüm bacağı saran çiçek desenleri ve geometrik desenler, ince detaylarla vurgulanarak hanımların beğenisine sunuluyor. Geçmiş sezonun romantik havasını bu sezona da taşıyan desenli file çoraplar İlkbahar-yaz sezonunda da hanımların bacaklarını süsleyecek. Koleksiyonda külotlu, tayt, pantolon ve soket çoraplar; canlı, feminen ve eğlenceliler.

Yazın, pantolon çorapları sadece pantolon altlarına saklanmayacak. Spor bir eteğin hatta abiye bir elbisenin altına bile dizaltı çorap görüntüsünde kullanılabilecek. Üst üste çorap giymek çok moda olacak. Külotlunun altına diz üstü giyenleri veya ince desenli pantolon çorabı üzerine düz tayt giyenleri çok göreceğiz. Detaya inmek gerekirse irili ufaklı puanlar, floral desenler, parıltılar bu yaz moda.

Dünya modasını ve yükselen trendleri takip eden Penti İlkbahar-Yaz koleksiyonu renklerine baktığımızda mutluluğu, ferahlığı hatırlatan açık renkler karşımıza çıkıyor. Doğayı sınırlamayan, doğa ile uyum içinde olan renkler 2008 yazının trendlerini belirliyor. Mutluluğun getirdiği canlılık ve kendini‘mutlu hissetmek’ bu yazın mottosu. Gerginlik ve stresten uzaklaştıran, rahatlatan renkler ön planda; mavi, siyah/beyaz, hardal sarı, altın, parıltılı gri, yeşil ve mor dış giyimde moda olacak. Penti’deki renk zenginliği ,bahar giysileriyle ister ton sur ton ister kontrast isterse klasik kombinasyon yapmak isteyen herkese sonsuz seçenekler sunuyor.

Penti ; 2008 iç çamaşırı yaz sezonuna Bahar Korçan’ın moda danışmanlığını yaptığı renkli bir koleksiyon ile giriyor.

 

Bahar Korçan’ın moda danışmanlığını yaptığı, ve Penti Tasarım Direktörü Ayşin Bicioğlu tarafından tasarlanan Penti 2008 iç çamaşırı yaz koleksiyonu doğanın renklerini ve güzelliklerini iç çamaşırına taşıyor.

Renk ve kumaş seçimiyle iç çamaşırına farklı bir yorum getiren Penti’nin 2008 yaz koleksiyonu , “Eko life”, Non İdentity” “Paradise Lost” gibi birbirinden neşeli temalardan oluşuyor. İç çamaşırı koleksiyonunu hazırlarken doğanın güzelliklerinden ilham alan Penti, cıvıl cıvıl renk ve desenleriyle gençlere ve kendini her zaman genç hissedenlere hitap ediyor.

Doğal hayata geçişin moda dünyasını da sardığı çağımızda özellikle tene değen kumaşlarda artık %100 doğal kumaşlar tercih ediliyor. Bu duyarlılıkla hazırlanan Eko Life serisi doğal kumaşlarla, doğal renklerle ve ağaç desenleriyle doğayı içimize taşıyor.

Genç bir tema olan Non İdentity; kendini genç hisseden ve hayatın yeniliklerine açık herkes için tasarlandı. Farklı renklerin farklı desenlerin biraya gelmesinden doğan bir kimliksizlik ve bu kimliksizliğin yarattığı özgürlüğü ifade ediyor. Çocukluktan gençkızlığa geçenler için de ideal olan bu koleksiyonda iki farklı grup yer alıyor. Patchwork grubunda renk ve desen bolluğu, sevimli kız çoçuğu baskıları yer alırken, Pastel renklerin hakim olduğu diğer grupta ise kedi desenleri, ekoseler ön plana çıkıyor. Dış giyime de uyabilecek “top”ların mevcut olduğu bu koleksiyonda arkadan çapraz bağlamalı şortlar dikkat çekiyor.

Nesli tükenen çiçeklerin doku ve renklerinden esinlenerek hazırlanan Paradise Lost, feminen , stil sahibi , bilinçli kadınlara yönelik zarif ve şık bir iç çamaşırı koleksiyonu. Danteller , kurdelelar ve şifonlarla süslenmiş tutkulu ve estetik, ama asla erotik değil. Özel tasarımlarıyla dikkati çeken koleksiyonda , ceketin içine giyilebilecek güzel kamisoller, gömlek içinden gösterilebilecek kadar tasarım sütyenler yer alıyor.

Penti 2008 çorap ve iç çamaşırı yaz koleksiyonlarını görmek ve satın almak için Penti Mağazalarını ziyaret edebilir ya da www.penti.com.tr sitesi üzerinden online alışverişinizi yapabilirsiniz.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.