...

GREYDER 2008 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Vitrinlerde

GreyderTüm Türkiye’de mağaza sayısını hızla artıran GREYDER, 2008 İlkbahar / Yaz Koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modelleriyle kaliteyi ve rahatlığı ayağınıza getiriyor.

Her zevke hitap eden modelleriyle geniş ürün yelpazesine sahip olan, dayanıklılık ve dinamizmin sembolü GREYDER, sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Astronotları aşırı sıcak ve soğuktan korumak amacıyla Nasa için geliştirilen Uzay Teknolojisi Akıllı Isı Sistemi Outlast ile tüketicilerinin beğenisine sunulan GREYDER, birbirinden ergonomik modelleriyle şıklığınızın tamamlayıcısı olacak.

GreyderGreyder

Türkiye’de ayakkabı sektöründe “Outlast” sistemini kullanma yetkisine sahip tek marka olan GREYDER, yaz aylarında terlemeyi önleyen özel sistemiyle ferahlatıcı rahatlığı ayaklarınıza getiriyor.

Uzay teknolojisi Akıllı Isı Sistemi “Outlast”, vücuttaki sıcaklık dalgalanmalarını düşürerek, konfor içinde hissedeceğiniz konumu oluşturuyor. Mikro iklimi son derece iyi dengeleyen bu sistem ile ayaklarınız ihtiyacı olan ısı derecesinde gerekli sıcaklığı hissediyor.

GreyderGreyder

Kadın ve erkek ürün gruplarıyla herkesin aradığını kolayca bulacağı 2007- 2008 İlkbahar/Yaz GREYDER Koleksiyonu, gündelik hayatta şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada arayanların sahip olması gereken tasarımlardan oluşuyor. Yazın bunaltıcı sıcağında ayaklarınızı mutlu etmenin yolu GREYDER’den geçecek. Gerçek deriden yapılan ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken GREYDER’le hem trendi yakalayacaksınız, hem de sıcaklara meydan okuyacaksınız.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “GREYDER 2008 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Vitrinlerde”

  1. esra :

    ne olur sen bozma su ayakkabı modellerini greyder

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.