...

Akay Gelinlik’ten yeni bir indirim haberi

15 Temmuz itibari ile %50’ye varan indirim Akay Gelinlik’te!

Akay Gelinlik, 2008 yaz koleksiyonunu 4 ayrı konseptte birleştirdi. Akay’ın, “EXCLUSIVE” koleksiyonu, kişiye özel ürünlerin ve özel tasarımların yer aldığı, adeta ihtişamın ve lüksün bir göstergesi…

Akay’ın; kabarık, birçok alternatif yaka ve kumaş seçeneklerine sahip “CLASSICS” koleksiyonu da, klasik gelinlik tanımından vazgeçemeyen, kendini prenses gibi hissetmek isteyen gelin adaylarına hitap ediyor.

Akay Gelinlik; genç, dinamik, eğlenceli ve hayatının vazgeçilmez bir gerçeği romantizm olan gelinler için ise kurdeleler, fiyonklar ve dantellerle süslenmiş duygulu, abartılı “ROMANTİC” koleksiyonu yarattı.

Kendisine farklı bir tarz yaratmak isteyen gelinleri de unutmayan Akay, “NEW STYLE” koleksiyonunu sunuyor.

Her tarzda, her zevkte gelinlere hitap eden Akay Gelinlik’e şimdi %50’ye varan indirimle sahip olabilirsiniz.

Siz de hayatınızın en özel gününde Akay ayrıcalığını yaşamak için Akay butiklerinden birine mutlaka uğramalısınız.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “Akay Gelinlik’ten yeni bir indirim haberi”

  1. mukadder :

    Akay gelinliğin bir butiğinden gelinlik aldık.Butiğe ilk girdiğimizde fiyatları sorduk 1300 tl den başladığını ve bize bir grubu göstererek %50indirimli olduklarını söylediler. Gelin kızımıza sırayla giydirdiler ve en son bir modeli vererek bunu da deneyin dediler. Çok güzeldi.. Fiyatı sordum etiketin gelinliğin iç kısmında kaldığını belirttiler. gelinimiz bayıldı.Ölçü alındı.. gelinlik çıkarıldı ve etiket olmadığını merkeze sorması gerektiğini söyledi..getirdiği fiyat 3600tl. çok ricalar ve kendi kredisiyle 2400 e indiklerini söyledi.Biz oraya en fazla 1500 ytl bütçeyle girmiştik. Yukardaki yazıda sanki bütün gelinlikler %50 indirimde gibi bahsediliyo. Bize doğru bilgi verilmedi mi?

  2. mami :

    bende geçenlerde akayın bir mağzasına gittim fiyatlarını sormadan bakmaya başladık en son birini beğendik. fiyatını sorduğumuzda 3600 ytl dendi daha sonra birtakım indirimler yaptılar ve 2400 ytl hesap çıktı.. bu firmanın ürünlerinin %80 i 1900-3000 ytl etiket taşıyormuş. hadi biz onu geçtik. ama senaryo tamamen aynı. aynı modelimi begendik yoksa bu bi taktikmi kafam karıştı…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.