...

Yeni Başlangıçlar için Akay’dan Yepyeni bir Koleksiyon

Akay GelinlikHayatının en özel gününde kusursuz bir şıklık sergilemek isteyen gelin adaylarına Akay çok özel ve farklı seçenekler sunuyor.

Akay, 2008’de, 60 parçalık koleksiyonu ve farklı konsept çalışmaları ile her zevke hitap edecek. Kişiye özel ürünlerin ve özel tasarımların yer aldığı ihtişamın ve lüksün göstergesi EXCLUSIVE koleksiyonu, size kendinizi bambaşka hissettirecek.

Klasik gelinlik tanımından vazgeçemiyorsanız ve kendinizi bir prenses gibi hissetmek istiyorsanız kabarık, birçok alternatif yaka ve kumaş seçenekleriyle CLASSICS koleksiyonu tam size göre.

Duygulu, abartılı… Kurdelalar, fiyonklar, uzun etekler ve danteller… Romantik trendleri yakalayan genç, dinamik, eğlenceli gelinler… Farklı tarzlar arayanlar için NEW STYLE koleksiyonunu mutlaka görmelisiniz.

Bu sene koleksiyonlarda farklı tercihlere yanıt verecek şekilde tasarlanmış dantel, ipek organza ve ipek tafta kumaş ağırlıkta çalışıldı. Organza ve taftada katlı ve volanlı çalışmalar hareketliliği arttırıyor. Romantizm ve çekicilik ön planda.

Gelinliklerin işlemelerinde tamamen taşlı çalışmalara ağırlık veriliyor. Kristal ve Swarovski taşların yoğun kullanımı ışıltıyı daha da arttırıyor.

Akay gelinliklerin aksesuarları da hayli dikkat çekici. Her gelinlik için özel olarak tasarlanmış baş ve duvak seçenekleri, keseler gelinlik ile bütünlük içerisinde.

Hazırladığı koleksiyonun yanında senelerdir hizmet verdiği kişiye özel dikim hizmetiyle de Akay, gelin adaylarına hayallerindeki gelinliği istekleri doğrultusunda diktirebilme olanağı sunuyor. Tamamen size özel olarak sunulan bu hizmette gelinlik konusunda ihtiyaç duyulabilecek her konuda, makyajınızdan el çiçeğine kadar, evlilik danışmanları sizi yönlendiriyor.

İstanbul, Bursa, Ankara ve Samsun’da hizmet veren Akay, gelin adaylarına daha da yakın olmak için butik sayısını her geçen gün arttırıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.