...

Morera bayan ev giysileri

İç ve dış giyim dünyasına yeni bir soluk getiren, yenilikçi anlayışıyla farklı bir moda yaratarak kaliteyi dinamik ve estetik tasarımlarıyla bütünleştiren Morera Giyim Ticaret A.Ş., 2001 yılında moda dünyasındaki yerini aldı.Dünyadaki en son trendleri Türkiye’ye taşıyan Morera, günümüzde modadaki en son gelişme olan “dikişsiz giyim” i moda severlere sunuyor. Morera, şimdiye kadar tüketicilerine sunduğu birbirinden zengin koleksiyonlarla kendine güvenen, dünyayı takip eden, seçici, tarz sahibi olmak ve modanın ritmini yakalamak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi oldu.

İtalyan Santoni makineleri kullanılarak oluşturulan ileri teknolojinin yanı sıra “müşteri odaklılık” anlayışından hareket eden Morera, üretiminin her aşamasını müşterisinden gelen istek ve beklentiler doğrultusunda şekillendirmekte olan bir marka.

Rahatlığıyla yaşamın yoğun temposuna kolaylıkla uyum sağlayabilen Morera, günümüz modern kadın ve erkeğini yaşamının her anında rahat, dinamik, özel ve güzel hissettiriyor. Morera, kendi alanında sahip olduğu en geniş ürün yelpazesiyle koşulsuz müşteri memnuniyeti ve beğenisini hedefliyor.

Morera, Türkiye genelindeki satış noktalarının yanı sıra Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, İran, İspanya, İsveç, İtalya, , Lübnan, Malta, Norveç, Polonya, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Yeni Zelanda ve Yunanistan’a yaptığı ihracat ile koleksiyonlarını ülkemiz sınırları dışına da çıkararak dünya standartlarıyla yarışıyor.

2008 Morera bayan ev giysileri koleksiyonundan seçtiklerimiz…

Morera bayan ev giysileriMorera bayan ev giysileri
Morera bayan ev giysileriMorera bayan ev giysileri




Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.