...

KANZ kız-erkek çocuk giyim koleksiyonu

1949 yılında çocuklardan aldığı heyecan ve enerji ile yola çıkan Kanz, Dünya markası olmanın gururu içinde çocuklar için üretmeye devam ediyor. Yılların tecrübesi ile çocukların ve annelerin ihtiyacını tam olarak karşılamayı hedefleyen Kanz, mutlu, gülen aileler yaratmakta üzerine düşen görevi yerine getiriyor.

Annelerin ve babaların en değerli varlıkları bebeklerinin tenine değen her şeyin son derece hassas sağlıklı, hijyenik ve kaliteli olması, markanın da en önemli kriteri.

Ürünlerini kumaş, iplik, boya ve aksesuarlarda kanserojen maddeler içermeyen malzemelerle, “ekoteks” normlarına uygun olarak üretiyor.

Her yaştan çocuğun severek giyeceği giysileri, ulaşılabilir fiyatlara, yaygın satış ağı ile Türkiye ‘de yıllardır layıkıyla taşıyan Bemateks A.Ş, her zaman tüketicisine yakın duruşuyla ve hizmet kalitesi ile de tercih edilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye ‘de 55 Kanz shop, 10 corner satış noktası ile hizmet veren Kanz mağazalarında bebek arabasından , bebek cilt bakım ürünlerine , emzik-biberon gruplarından çanta, şapka, çorap, kemer, ayakkabı , terlik ve iç çamaşırına kadar her türlü aksesuar ürününü bir arada kolaylıkla bulunabiliyor.

Dünyadaki yatırımlarına da hızla devam eden Kanz, 35’den fazla ülkede 4000 e yakın satış noktası ile iyi giyinmesi seven çocukların yüzünü güldürüyor. Çünkü her çocuk bu değeri hak ediyor.

2008 KANZ kız – erkek çocuk giyim kataloğundan renkli görüntüler…

KANZ kız erkek çocuk giyim modelleriKANZ kız erkek çocuk giyim modelleri
KANZ kız erkek çocuk giyim modelleriKANZ kız erkek çocuk giyim modelleri



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “KANZ kız-erkek çocuk giyim koleksiyonu”

  1. gamze :

    giysilerinizi çok beyendim heöen birinden almak istiyorum
    ama nerden ve nasıl alacağımı bilmiyorum

  2. nazlı :

    giysileriniz çook güzel çok beyendim gerçekten süper kızıma ordan alışverş yapıyorum daha 3aylık bayramlık ordan aldım süperrr:)

  3. fikriye çetin :

    sevgili kanz ailesi ben ankarada oturuyorum 14 aylık bebeğim olduğu için kanz mağazasının olduğu yerlere çokk ulşamıyorum optimuma tekrar kanz açılsın lütfen

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.