...

JOURNEY ’de elbiseler tiril tiril

Journey 2008 İlkbahar -Yaz Koleksiyonunda yer alan birbirinden şık elbiselerden biri mutlak size göre!

Bu sezon birbirinden değişik, renkli ve tek parça elbiseler çok moda. İşte ve günlük yaşamınızda da bu trendi yakalamak ve rahatlığını yaşamak istiyorsanız Journey koleksiyonundaki elbiselere bir göz atmanızda fayda var!

Journey ’nin koleksiyonunda yer alan kısa ceketler bu sezonda da yine çok gözde… Ceketler, etek ve pantolonlarla kombin edilebileceği gibi jeanlarla da kombine edilebiliyor. Birbirinden özel detaylara sahip kalem etekler, pantolonlar ve birbirinden şık elbiseler bu yılın öne çıkan trend parçaları arasında.

Koleksiyonda çeşit, detay ve desen yönünden oldukça fazla seçeneği bulanan gömlekler, parlak taşlı aksesuarlarla bezenmiş, fiyonk ve kuşaklarla zenginleştirilmiş. Birbirinden farklı etek ve pantolonla kombinasyon yapabileceğiniz gömlek ve bluz modelleri ile kendinize birden fazla seçenek oluşturabileceksiniz.

Koleksiyonda, empirmeler, penyeler, lycra koton kumaşlar, koton satenler, satenler, keten dokulu kumaşlarla, gabardin dokumalar ve örmeler kullanım rahatlığı sunuyor…

Journey 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonunda sezonun renkleri parlak tonların yanı sıra, gardropların vazgeçilmezi olan siyah, beyaz, taş ve toprak tonları ve fuşya yeşil, gümüş ve gold tonları dikkatleri üzerine çekiyor…

Journey, birbirinden şık seçenekleri ile Türkiye ‘de toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktasında sizleri bekliyor…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.