Adidas +Predator Power Swerve

adidas, dünyanın en çok bilinen ve satılan futbol ayakkabısı +Predator’ün en yeni modeli +Predator Power Swerve’ü Paris’te gerçekleştirdiği görkemli bir organizasyon ile futbolseverlerin beğenisine sundu.

Eyfel Kulesi’nin yanındaki Place du Trocadéro’da gerçekleştirilen lansman, Liverpool Futbol Kulübü’nün yıldız oyuncusu Steven Gerrard ile adidas’ın sembolü olan dünyaca ünlü futbolcuların katılımıyla gerçekleşti. Futbolcular, 11 m yüksekliğinde ve 7 m uzunluğundaki devasa adidas ayakkabı kutusu içine yerleştirilen yeni Predator® Power Swerve’ü sporseverlerle tanıştırdılar.

Predator®’ün yeni modeli +Predator® Power Swerve, yeni tasarım ve özellikleriyle her vuruşa yüzde 3 daha fazla güç uygulanabilmesini sağlıyor. Bununla birlikte, kramponun vuruş ve paslara yüzde 8 daha fazla oranda falso verme özelliği bulunuyor.

Kramponun içindeki Dynamic PowerPulse™ teknolojisiyle, kramponun ağırlık merkezi darbe noktasına daha da yakınlaşmış, böylelikle daha güçlü şutlar atılmasını mümkün hale getirmiştir. Yeni +Predator®’a eklenen adiPrene® taban, ayakkabıyı daha esnek, daha güçlü ve konforlu hale getiriyor.

+Predator® Power Swerve’ün sahip olduğu bir diğer teknoloji olan X-Traxion® teknolojisi, kramponun sahaya maksimum düzeyde adapte olması ve minimum çivi basıncında hareket edebilmesi için, hızla değiştirilebilen taban çivi sistemidir.

Kramponun küçük ama son derece güçlü bileşimli topuk desteği, aşil tendonundan gelen basıncı azaltırken, ek güvenlik, rahatlık ve tutuş özelliği sağlıyor. Asimetrik bağcıklar ise futbolculara, vuruş ve pas ıskalama durumunu önlemek için daha geniş ve daha açık bir vuruş yüzeyi sağlıyor.

+Predator® Power Swerve giyecek futbolcular arasında David Beckham (LA Galaxy), Michael Ballack (Chelsea FC), Steven Gerrard (Liverpool FC), Patrick Vieira (Inter Milan), Daniel Agger (Liverpool FC), Marc Janko (Red Bull Salzburg), Dirk Kuyt (Liverpool FC), Angelos Charisteas (1. FC Nuremberg), Daniele de Rossi (AS Roma), Tranquillo Barnetta (Bayer 04 Leverkusen) and Anderson (Manchester United) gibi oyuncular bulunuyor.

Siyah-beyaz renklerde tasarlanan +Predator® Power Swerve, Ocak ayından itibaren adidas Shop’larda ve adidas yetkili satış noktalarında satışa sunulacak.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Adidas +Predator Power Swerve”

  1. Okey :

    bilgiler için sağol

  2. Gafoloji :

    ben yeni aldım 1 hafta önce çok memnunum teşekkürler.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.