...

Puma’dan yepyeni modeller

Spor Yaşamın Günlük Hayattaki İzlerini, Kendine Özgün Çizgilerle Detaylandıran PUMA, Hayatı Keyfe Dönüştürmeyi Seven Moda Tutkunlarına Sıra Dışı Alternatifler Sunmaya Devam Ediyor.

London Trail Boot

Dünya modasının son trendlerini günlük hayata yansıtan PUMA, London Trail Boot ile marjinal şıklıktan hoşlanan, stil sahibi hanımlara hitap ediyor.

Soğuk, yağışlı ve karlı kış aylarının her türlü koşuluna göre tasarlanan PUMA London Trail Boot, şıklıkla fonksiyonel kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Tasarımındaki feminen çizgileri, sıra dışı bağcık sistemi ile dikkat çekici ve sofistike bir şıklığa dönüştüren PUMA London Trail Boot ile 2007 kışının moda takipçileri arasında yer alacaksınız.

Shanghai Metro

Spor ve günlük hayat modasına sıra dışı tasarımlar katan PUMA, şık ve fonksiyonel ayakkabı modellerine imza atmaya devam ediyor.

Modern ve çarpıcı tasarımı ile günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz PUMA Shanghai Metro, ayağı kavrayarak hareketliliği kolaylaştıran ince taban profili ile konforu şıklığa dönüştürüyor.

Yapışkanlı asimetrik bağcık sisteminin yanı sıra yumuşak dokulu üst derisi ve delikli süet bölümü ile üstün performans sağlayan PUMA Shanghai Metro; stilinden ödün vermeyenlerin yeni gözdesi.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Puma’dan yepyeni modeller”

  1. seher :

    ayakkabılar cok güzel ama gelinlikliklerinizde süper
    anlaya canız bu siteyi kuran her kimse cok makbule gecmiştir sizde benim msn me cevap yazarsanız cok ama cok teşekkür ederiz

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.