Yeni Yıla Girerken Sevdiklerinize Façonnable Şıklığı Hediye Edin…

Alışveriş yapmanın ve hediye almanın keyfe dönüştüğü yılbaşı öncesinde Façonnable, zengin ürün yelpazesiyle sevdiklerinize şık hediye alternatifleri sunuyor. Zengin hediye alternatiflerinin yanı sıra Façonnable sevdiklerinizi ve sizi daha da mutlu etmek için, 1 – 31 Aralık tarihleri arasında yapacağınız alışverişin %10 ‘u değerinde, 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz bir hediye çeki veriyor. Bu fırsatı kaçırmayın…

Yılbaşında Façonnable ile Çok Şık Olacaksınız…

Yılbaşı için hem rahat, hem de şık görünmek isteyenlere zengin ürün alternatifleri sunan Façonnable, erkeklerin her ihtiyacına uygun kombine edilmiş renk ve kumaşlarını, güçlükle farkedilen ince detayları müşterileriyle buluşturuyor.


Ceket, gömlek, kravat, triko ve ayakkabının yanısıra atkı, bere, kol düğmesi, parfüm, çanta, kemer, cüzdan, saat gibi şık aksesuarlar Façonnable mağazalarında sizleri bekliyor.

Ayrıca 1–31 Aralık tarihleri arasında yapacağınız alışverişin %10’u değerinde, 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz bir hediye çeki veriyor.

Bu fırsatı kaçırmayın…

Bu Yılbaşı Babaları gibi Çocuklarda Şık ve Rahat…

Yılbaşında babası gibi şık gözükmek isteyen çocuklar, güzel kumaşlara karşı zevk sahibi ve yaratıcılıkta serbesttir; koşup oynayan, düş kurabilen ve cebine çakıltaşı doldurup kendini büyümüş olarak hayal edebilen bir Façonnable tutkunudur.
Çocuklarınızın şıklığı ve rahatlığı için tüm detayların düşünüldüğü Façonnable, seçkin ve stil sahibi anne babaları, çocuklarını mutlu etmeye davet ediyor. Ayrıca 1–31 Aralık tarihleri arasında yapacağınız alışverişin %10’u değerinde, 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz bir hediye çeki sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın…

Şehirli ve Stil Sahibi Kadınların Tercihi…

Kadınların çekiciliğini ve farklılığını somutlaştırmak sağduyulu bir şehvetin dokunuşudur. Onun kadınsılığını belirginleştirmek, sadece terzi kalıplarının değil aynı zamanda sofistike detaylara, saten ve ipeksi dokunuşa sahip zarif Façonnable kumaşlarının eseridir.

Hem şık, hem de rahat gözükmek isteyen bayanların tercihi Façonnable, yeni yılda sizleri daha da farklı kılacak. Façonnable 1–31 Aralık tarihleri arasında yapacağınız alışverişin %10’u değerinde, 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz bir hediye çeki veriyor. Bu fırsatı kaçırmayın…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.