...

Miss Claire’den Fransız Danteli

Fransa, Yunanistan, Dubai ve Tunus gibi dünyanın pek çok ülkesinde kadınların iç giyimde ilk tercihi olan MISS CLAIRE, yeni koleksiyonunda kullandığı Fransız danteli ile iç giyime yepyeni bir anlam kazandırdı.

Dış giyimi, yarattığı iç giyim koleksiyonları ile tamamlayan MISS CLAIRE, kullandığı özel kumaşlar ve benzersiz modelleri ile ilgi çekiyor. MISS CLAIRE’in yeni koleksiyonunun en çarpıcı modelleri arasında Fransız dantelinin işlendiği eşsiz tasarımlar yer alıyor. İki farklı renk seçeneği bulunan modellerde Fransız dantelinin zarafeti ve MISS CLAIRE’e özgü kullanım rahatlığı sağlayan tasarımlar harmanlandı.

Koleksiyonun diğer modellerinde cıvıl cıvıl çiçekli ve puantiye baskılar ön plana çıkıyor. Düz renkli gruplarda pastel tonlar ve klasik renkler olan ekru, beyaz, ten ve siyah renkli modeller ağırlıkta. İç çamaşırının vazgeçilmezi olan ten rengi özellikle basic gruplarda mikro kumaşlarla birleşiyor ve ince kumaşların altında bile iz bırakmayan önemli bir detay haline geliyor. Tasarım konusuna büyük önem veren MISS CLAIRE, 2007 yılında Fransa’da MISS CLAIRE FRANCE Tasarım ofisini hayata geçirdi.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “Miss Claire’den Fransız Danteli”

  1. nur :

    miss claire markalı ürünlerin altında fiyatların olmasını, satış noktalarınında adresini ve telefon numaralarının bulunmasını rica ediyorum.

  2. şehnaz :

    Miss Claire ürünlerini çok beğendim fakat nereden satın alabileceğimi bilemiyorum.
    En azından belli başlı satış noktalarından birkaçını bilgi olarak yayınlarsanız çok yardımcı olursunuz.Teşekkürler..

  3. gizem :

    boyner de satışı var

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.