...

Jackass’ın yaratıcısı Johnny Knoxville, Converse Tutkunlarına Ayakkabı Tasarladı

MTV’de yayınlanan ve ardından beyazperdeye aktarılan sıradışı program Jackass’ın yaratıcısı Johnny Knoxville, Converse için ayakkabı tasarladı. Converse Jackass serisi meraklılarına, alışılmışın dışında yaşayan bir yıldızın sıradışı tasarımlarıyla tanışma fırsatı sunuyor. Deri ve kanvas kumaşlarda üretilen ayakkabılar pembe ve siyahı başarıyla bir araya getiriyor…

Geçmişten günümüze bir asırlık Converse ailesine yeni bir takım arkadaşı katıldı. Sıra dışı yaşamı ve adrenalin tutkusuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Johnny Knoxville Converse ile Jackass 2 filminde bir birliktelik başlatmıştı. Bu birlikteliği Jackass serisi Converse tasarımı yaparak pekiştirdi. Yıldızlarla yaptığı işbirliği ile unutulmaz tasarımlara imza atan Converse böylece efsane sporcular Chuck Taylor ve Jack Purcell gibi isimlerin yanına günümüzün en farklı şovmenini de eklemiş oldu.

MTV’de yayınlanan ve daha sonra beyaz perdeye aktarılan Jackass’ın yaratıcısı Amerikalı oyuncu Johnny Knoxville, oyunculuktaki başarısını tasarımda da gösterdi. Klasik Chuck Taylor modeli üzerine maceracı ve heyecan arayan kişiliğini işleyen Knoxville, özgürlüğü temsil eden Converse’e kendi ruhunu kattı. Knoxvillen’in tasarladığı Converse’lerin üzerindeki kurukafalar ve koltuk değnekleri dikkat çekiyor. Kanvas ve deri üretilen bu özel Converse’ler pembe ve siyahı başarıyla bir araya getiriyor. Hem romantikler hem de macera severler bu yeni tasarımlar ile trendi yakalayacak. Jackass Converse, Türkiye’de Mart ayında satışa sunulacak.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.