...

Haute Coutre Babies

“Ve Moda” programının yapımcı/sunucusu Nur Onur tarafından organize edilen ve Singer sponsorluğunda düzenlenen “Haute Couture Bebekler” projesi, 16 ünlü moda tasarımcısını bir araya getiriyor.

Proje kapsamında hazırlanan bebekler, 20 Ekim 2007 Cumartesi akşamı Esma Sultan yalısında düzenlenecek gecede açık artırma ile satışa sunulacak. Elde edilen gelir; “Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı”nın yaptırmakta olduğu hastane projesi kapsamında kullanılacak. Tasarımcıların adları hastane odaları ve birimlere verilecek.

Hayri Akduman’ın GÜLİZAR’ı, Muzaffer Çaha’nın PERA’sı, Hakan Elyaban’ın ZENCİ’si, Ahmet Eraslan’ın NİSAN’ı, Faize&Sevim’in RÜYA PRENSES’i, Vural Gökçaylı’nın AMADEUS’u, Dilek Hanif’in SÜSLÜ’sü, Banu Hatipoğlu’nun NAZLI’sı , Cemil İpekçi’nin REBECCA’sı, Sadık Kızılağaç’ın YILDIZ’ı, Yıldırım Mayruk’un HAYAL’i, Gönül Paksoy’un NAZ’ın HAYALCİ KIZ’ı, Faruk Saraç’ın BULUT’u, Barbaros Şansal’ın BÜLÜ BEBEK’i, Canan Yaka’nın CANAN YAKA’sı ve Zuhal Yorgancıoğlu’nun SATI’sı. Birbirinden özel bu bebekler herkese “Bir varmış, bir yokmuş; herkes bir zamanlar çocukmuş” sözünü hatırlatıyor.

Sunumunu Nur Onur’un gerçekleştireceği gece de sanatçı Yeşim Salkım da bir konser verecek.

Ayrıca;
Nur Onur’un proje ile aynı adı taşıyan Alfa Yayınlarından çıkan “Bir Varmış Bir Yokmuş, Herkes Çocukmuş” isimli kitabı da aynı gece davetlilerle buluşacak. Kitapta modacıların çocukluk yıllarından itibaren tasarıma nasıl bulaştıklarına dair anekdotlar ve özel dikim bebeklerinin doğum hikâyeleri yer alacak. Kitabın sponsorluğunu da üstlenen Singer kitabın tüm gelirini vakfa bağışlayacak.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.