Afrodit Kadınları, Kış Mevsiminin Puslu Grisinde Göz Kamaştırıyor!

Afrodit , 2007 Sonbahar koleksiyonunda modadaki tüm trendleri sunarken, yeni sezonda büyülemeye devam ediyor.

Afrodit kadını yeni sezonda metalik efektlerle birlikte altına bürünüyor. Afrodit yeni koleksiyonunda, şehir kadınının günün her anına uygun farklı stilleri sunmaya devam ediyor. Şıklığın ve rahatlığın ön plana çıktığı yeni sezonda, birkaç sezondur popüler olan siluetler yeniden yapılandırılıyor. Bol kesimli elbise ve ceketler yeni koleksiyonda da gözde olmaya devam ediyor.

Koleksiyonun ana trendi tüm dünyada da sezon trendleri arasında yer alan ekose, tüvit ve balıksırtı modeller… Trikolarda öne çıkan ana renkler kahve ve gri tonları… Bu renklere klasikten vazgeçmeyenler için, her zaman yerini koruyan camel eşlik ediyor. Klasik renkler altın ve gümüşün metalik pırıltıları ile yeniden parlıyor. Minimal tasarımlar metalik efektler ile 80’li yılların tasarımlarına göz kırpıyor. Kumaşlarda çeşitlilik dikkat çekiyor. Yünlü viskon, jarse, saten ve kadife yine altın çağını yaşıyor.

Koleksiyonda feminen tasarımlar, kadınsı paltolar ve elbiseler, modern spor stiller, sokak modasıyla buluşuyor. Afrodit ’in vazgeçilmeyen klasik spor koleksiyonu ise her zaman rahatlığın peşinde olanlara hitap ediyor.

Aksesuarlarda ise rugan ana trend… Çantalarda ve kemerlerde feminenliği ön plana çıkartan rugan, yeni sezonun yıldızı olacak! Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Afrodit , sonbahar – kış sezonunda da Afrodit kadınlarını farklılaştırmaya devam ediyor…

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.