Ariş doğanın enerjisini yansıtıyor

Doğanın renklenerek kabuk değiştirdiği, güneşin enerjisiyle coşkumuzu artırdığı yaz günleri için Ariş Pırlanta’dan birbirinden şık yeni tasarımlar. Mutluluğu, sevgiyi ve yaşama sevincini artıran değerli taşlar kullanılarak oluşturulan koleksiyon, doğanın güçlü enerjisini yansıtıyor

Yüzyıllık tecrübesiyle pırlantaya mücevherde hayat veren Ariş, küresel trendleri ve etnik çizgileri buluşturduğu göz kamaştıran tasarımlarıyla bu yaz da vazgeçilmez. Değerli taşları yüzyıllık tecrübesiyle ve güvenilirliğiyle birbirinden şık mücevherlere dönüştüren Ariş, geniş ürün yelpazesinden oluşan yaz koleksiyonuyla bayanların şıklıklarını tamamlıyor.

Doğanın tüm renklerini içinde barındıran ve renklerin bütünlüğünü yansıtan yüzükler, küpeler ve kolyeler; yakut, safir, zümrüt, sitrin, ametist ve topazın yaydığı pozitif enerjinin muhteşem uyumunu dışa vuruyor. Ruhsal duyarlılığı artıran safir, yaşama sevincini güçlendiren zümrüt, neşe veren topaz ve sitrin, mutluluğu artıran yakut ve huzur verici güçlü enerjisiyle bilinen ametist Ariş imzasıyla doğanın güçlü enerjisini yansıtıyor.

Koleksiyonda dikkat çeken diğer ürünler ise Ariş imzasıyla birer mücevhere dönüşen piercing ve hızmalar. Pırlanta kullanılarak tasarlanan piercingler ve hızmalar Ariş’in tasarımıyla bu yaz bambaşka bir boyut kazanıyor.

 

Yaz modasına ve renklerine uygun olarak hazırlanan, şıklıklarıyla göz dolduran tasarımlardan oluşan Ariş koleksiyonu ile yaz boyunca parıldayacaksınız. Yaz bahçelerindeki rengarenk çiçeklere benzeyen tasarımlar, yaz günlerinde hem gündüz hem de gece kullanımı için ideal.

 

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.