Mudo 2007 Yaz Erkek

Mudo Collection’ın 2007 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu dört farklı tema ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz sade ve şık alternatifler sunuyor…

Mudo Erkeği ST. TROPEZ BOBOS, SAFARI LOUNGE, THE ORANGE COUNTRY REBELS ve GENTLE BASICS’ten oluşan dört farklı tema ile bu yaz şıklığıyla dikkatli üzerine topluyor…

ST. TROPEZ BOBOS;

Akdeniz’in sıcak, eğlenceli ve zevk sahibi ruhunun yansıdığı bu temada rahat ancak şıklıktan da taviz vermeyen parçalar bulunuyor. Sofistike görünümleriyle bol ve rahat siluetler sağlayan parçaların yanı sıra daha iddialı olmayı isteyen beyler için fit ve trendy kalıplar bu temada devreye giriyor. Marina hayatının da tartışılmaz yansımalarını bu temada görmek mümkün. ST. Tropez Bobos temasıyla Mudo Collection erkeğini zeki detaylarla fonksiyonelliğini kaybetmemiş şık bir tarz bekliyor.

SAFARI LOUNGE;

Modern zaman Indiana Jones’ları için eski uygarlıklardan etkilenmiş rahat ve fonksiyonel bir tarz Safari Lounge teması ile Mudo Collection erkeğinin beğenisine sunuluyor. Tarihsel etkilerin teknoloji ve gelecekle buluşmasında safarinin work wear rahatlığı ve pratikliğiyle buluşuyor.

Safari Lounge temasında, tozlu ana renkler, parlak renkli detaylarla dengeleniyor. Kabuklu yemiş renkleri, ham kâğıt tonları yanında tütün tonları ve limoni sarı-yeşiller kirli kırmızılarda bu gruba giriyor. Yosun yeşilleri, solmuş natürel renkler, kumtaşı ve kemiklere eşlik ediyor. Pişirilmiş ve çatlamış efektler sıklıkla karşımıza çıkıyor.

THE ORANGE COUNTRY REBELS;

İşte sıcak yazı damarlarımızda hissettirecek plaj efsaneleri, sıra dışı bir sahil hayatı, hafta sonlarını gündüz sörf yaparak, akşam üstüde plaj partilerinde buzlu kokteyllerini yudumlayarak geçirecek Mudo Collection Erkeği için vazgeçilmez bir koleksiyon;

O. C. Rebels;

Pijama tarzı renkli alt gruplar, kolsuz atlet kesim tank top’larla kombinleniyor. Dalgıç kıyafetleri gibi vücuda oturan örme parçalar volümlü rahat kesim pantolonların üstlerini tamamlıyor.
Koleksiyonun öne çıkan renkleri; koyu yıkamalı antrasitleri domates kırmızılarıyla, koyu yeşilleri ise Brezilya sarıları ve neon mavilerle karıştırılıyor. Belli belirsiz baskılar, basitçe çizilmiş çiçek desenleri, t-shirtlerde çatlamış vintage pin-up desenleri ,tattoo etkileşimleri ve dalgınken karalanılmış cinsten sürreal imajlar yaratıyor.

GENTLE BASICS;

Centilmen Mudo erkeğinin vazgeçilmez gardırop parçaları bu tema ile yeni sezondaki yerlerini alıyor. Temanın ana renkleri, siyah, ekru, fümeyi kırmızı, sarı ve kum renkleri hareketlendiriyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.