...

Geleneksel Rus Şapkaları Bu Sezon Çok Moda

Geleneksel Rus ŞapkalarıSokağa çıktığınızda bir düzine insanın büyük kürklü şapkalardan taktığını göreceksiniz hemde bu görüntü için Rusya’da olmanıza gerek yok, bulunduğunuz şehrin en popüler caddesine gitmeniz yeterli.

Ünlü Rus romanı Anna Karenina’nın sinema uyarlamasında rol alan Keira Knightley’in bu filmde kullandığı birbirinden özel şapkaların ardından, kürklü sıcacık şapkalar ilgi ve arzu nesnesi haline geldi.

Rus moda evlerinin neredeyse tümünde defileler esnasında bu gösterişli şapkalardan kullanıldı. Böylesine ses getiren ve moda dünyasının aksesuar alanında şekillenmesine katkı sağlayan Rus tarzı şapka modelleri için…

Geleneksel Rus ŞapkalarıGeleneksel Rus ŞapkalarıGeleneksel Rus ŞapkalarıGeleneksel Rus ŞapkalarıGeleneksel Rus ŞapkalarıGeleneksel Rus Şapkaları


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.