...

Vakko 2012-13 Erkek Takım Elbise Koleksiyonu

Her sezon farklı tasarımları ile müdavimlerini şaşırtmayı başaran VAKKO, 2012-2013 Kış sezonunda bu sene canlı renkler ön planda artık. Eski zihniyetleri değiştirip yepyeni cıvıl cıvıl bir kış modası beylere kapılarını açmakta.

Baylar artık çok renkli ve değişik kıyafet bütünlükleri ile bayanlarla kapışacağı bir kışa daha başlıyor. Erkekler de bu kışa damgasını vuracak renkler kremler, maviler, yeşiller, turuncu, turkuazlar ile rengarenk erkeklerin seçeceği 2013 kış ürünleri mağazalarda yerlerini aldı. Vakko, renkli 2013 kış koleksiyonu ve klasik şık takımları ile göz dolduruyor.

Vakko erkek takım elbise koleksiyonuVakko erkek takım elbise koleksiyonuVakko erkek takım elbise koleksiyonuVakko erkek takım elbise koleksiyonuVakko erkek takım elbise koleksiyonu


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.