...

Hervé Léger By Max Azria Koleksiyonu

Hervé Léger By Max Azria 2012-13 sonbahar/kış defilesini seyredenlerin aklına yıllardır gelen soru tekrardan geldi. Max ve Lubov Azria’nın vizyonu Herve Leger markasını birkaç sezondur farklı uçlara sürüklüyor ve kendi özgün hikayelerini yaşatıyorlar. Kabuğu kırılmamış sürpriz bir yumurta gibi bir sezon karanlık tarafı kaleme alırken diğer taraftan daha yumuşak bir öykünün içine dalıyor. 2012-13 sonbahar/kış sezonunda ise; karanlık tarafı seçen ikili, koleksiyondaki motifleri de mistik bir hikayenin kendilerine gösterdiği yolda hazırlıyorlar.

Profesyonel bir biniciden daha çok kendilerine güvenen mankenlerin kıyafetlerinden aksesuarlarına kadar pekçok detayında sarkan püsküller, deri bantlar, eğer görünümünde kafes üstler ve binici çizmeleri yer alıyor.

herve leger kadın giyim koleksiyonuherve leger kadın giyim koleksiyonuherve leger kadın giyim koleksiyonuherve leger kadın giyim koleksiyonuherve leger kadın giyim koleksiyonuherve leger kadın giyim koleksiyonu


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.