...

PENTİ Yeni Sezon Çorap Kataloğu

Penti’nin yeni ve zengin koleksiyonunda günün her saatinde, nerede olursa olsun giyilebilecek şık bir çorap her zaman var.

Bu sezon Penti’de çorapların iki yüzü var; gündüz ve gece… Triko çoraplar, kış fileleri, Always Black serisi, desenli Pentimizer’lar, kadınların çorap çekmecelerinin olmazsa olmazları arasında… Penti 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, çorapta, ev & iç giyimde sezon trendleri ve ipuçlarını sıralıyor. Penti, bu sezon yükselişte olan kalın ve desenli triko çoraplar, danteller, kış fileleri ve opaklarla tarzını yakalamak isteyenleri bekliyor. Kadının ruh halini, iç dünyasını yansıtan modelleriyle Penti 2012/2013 koleksiyonu, iddialı ve çarpıcı bir şekilde kış günlerine hazırlanıyor.

penti 2012-13 çorap koleksiyonupenti 2012-13 çorap koleksiyonupenti 2012-13 çorap koleksiyonupenti 2012-13 çorap koleksiyonupenti 2012-13 çorap koleksiyonu



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.