...

Anna Dello Russo H&M için Tasarladı

Anna Dello Russo ve H&M koleksiyonu

Anna Dello Russo ve H&M koleksiyonuAnna Dello Russo, İtalya Bari doğumlu bir koleksiyoncu. Onun için modaya tutkun hatta modaya bağımlı betimlemesi sıklıkla kullanılıyor. Çok uzun yıllar Vogue Japonya ve Vogue İtalya dergilerine moda editörlüğü yapan Anna Dello Russo, aynı zamanda çok girişken bir moda ve mücevher koleksiyoncusudur.
Şimdilerde ismini sıklıkla H&M markası ile yaptığı müthiş birleşme ile duyuyoruz. Turkuaz ve altının mükemmel uyumunu ortaya çıkartan eşsiz takıları ve aksesaurları 4 Ekim 2012′den itibaren İStinye H&M mağazalarında satışa sunulacak. Limited Edition olarak piyasaya sürülen bu özel koleksiyonda takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar, çantalar ve valizyer alıyor.

Anna Dello Russo, aksesuarlar için şöyle diyor; “Aksesuarlar moda için vitamin gibidir ve vitamin gibi özgürce kullanılmalıdır”.

Anna Dello Russo ve H&M koleksiyonuAnna Dello Russo ve H&M koleksiyonu



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.