...

Yeni Nesil Şapka Modelleri

Modanın içinde sıcak kalmak nasıl mümkün? Elbetteki bunun için birkaç yol var. Bunlardan biri de kafanızı sıcak tutmaktan geçiyor. Elbetteki birbirinden tarz şapka modelleri ile.

2012-13 sonbahar/kış sezonunun olmazsa olmazlarından biri de şapkalar. Dilerseniz günlük dilerseniz abiye bir kıyafet için seçim yapıyor olun, modayı takip etmekten geri kalmayın.

Peki yeni dönemde hangi tarz şapkalar moda?

Kürklü şapkalar daha çok soğuk kış iklimi geçen bölgelerde tercih edilse de bu yumuşaklığı ve sıcaklığı denemek isteyenlere engel olunmuyor. Covboy şapkaları için biraz daha konsept bir giyim tarzı benimsemeniz tavsiye edilir. Cloche tarzı şapkalar için 1920′lere 30′lara gitmenize gerek yok, Ralph Lauren mağazalarına uğramanız yeterli. Okul çocuğu şapkaları ise şapka dünyasının eğlenceli ve yaramaz stilini yansıtıyor.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.