...

DeFacto 2012 Kataloğu – Kadın

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, bahar ayları için rengarenk iki yeni koleksiyon hazırladı: Green Mind ve Tropical Fruits.

DEFACTO GREEN MIND İLE RAHATLIK VE ŞIKLIK BİR ARADA

Fuşya, turkuvaz, royal, pembenin ağırlıkta olduğu DeFacto Green Mind, günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz trendy tasarımlardan oluşuyor. Eğlenceli baskılar, renkli dama desenleri, slogan tişört baskıları ile zenginleşen koleksiyonunun en gözde parçaları arasında; tişörtler, dar paça renkli pantalonlar, renkli sweatshirtler ve bağlamalı gömlekler yer alıyor.

MEYVELERİN RENKLİ DÜNYASI DEFACTO TROPICAL FRUITS’DE

Çilek ve kiraz gibi eğlenceli meyve baskı ve nakışların ön planda olduğu DeFacto Tropical Fruits koleksiyonu ise, canlı renkleri ve 1950’li yılları hatırlatan çizgileriyle dikkat çekiyor. Önden bağlamalı gömlek ve tişörtler, kloş etek ve elbiseler, dar paça pantalonlar, mini şortların yer aldığı koleksiyonun ana renkleri; beyaz, mercan kırmızısı, sarı ve yeşil.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.