...

Twist Kızları…

Twist kızı bu kez yeni bir hikâyeye başlıyor…

2011-2012 Sonbahar-Kış sezonunda Twist kızları minimal ve modern tarzıyla biraz bohem, biraz rock, biraz da sportif bir kahramanı canlandırıyor.

Bu sezon Londra sokaklarında yürüyoruz; genç ve stylish kızların tarzını hayata geçiriyoruz. Soğuk ve yağmurlu havalarda kullanabileceğiniz kürk ve yün kombinli kabanlarımızla stilinizi yansıtma zamanı… İngiliz asaletini yansıtan vazgeçilmez trenchcoat’lar ise tweed etekler ve şortlarla kombinleniyor, Twist farkı ortaya çıkıyor. 2011-2012 Sonbahar-Kış sezonunda zıt kutuplar buluşuyor… Oversize kabanı ultra mini eteğinizle kombinleyerek seksi maskülenliğinizi herkese kanıtlama zamanı…
Eğlenmeyi bilen Twist kızları için yeni bir oyun alanı; mix and match styling… Farklı ruhlara sahip olan parçaları birleştirip bir rock star stiline imzanızı atın.

Yüksek sesli maskulen çizgiler, değişen oranlar bir fenomene dönüşüyor. Taşlı apoletler, troklu – zincirli büyük çantalar, keçe şapkalarla bütünleşen military tarzı kendinden emin Twist kızlarını bekliyor.





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.