...

Hüseyin Çağlayan’ın 2010 Koleksiyonu

FRANSA’da düzenlenen Paris Moda Haftası‘nın ilgi ile beklenen Türk modacısı Hüseyin Çağlayan ilkbahar/yaz kreasyonunu tanıttı.

1895′ten günümüze “modanın 111 yılı” isimli ilkbahar/yaz kreasyonunu sergileyen Çağlayan, Moda Haftası’nın en ilginç defilesine imza attı. Çağlayan, defilesi için Paris Bercy’deki spor salonunun Marcel Cerdan bölümüne kurulan sahnenin her yerini kristal taşlarla donattı. Bu özel defile ile 111 yıllık modanın yolculuğunu günümüze aktarırken, teknolojiyi de kullanarak bir sihir gibi kıyafetleri şekilden şekle soktu. Çağlayan’ın 1895′ten günümüze modanın yolculuğu öyküsünde, Victoria döneminin kadını kapatan uzun etekleriyle başlayan defile, 2000′li yılların kadın vücuduna sürekli olarak vurgu yapan anlayışına göndermede bulunarak bitti.

hussein chalayanhussein chalayanhussein chalayanhussein chalayanhussein chalayanhussein chalayanhussein chalayan


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.