...

Swatch “İstanbul 34″ Saatleri

Saat sektörünün en bilinen ve takip edilen markalarından biri olan Swatch, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile işbirliği halinde gerçekleştirdiği proje kapsamında İstanbul’a özel saat tasarladı. Swatch tarafından tasarlanan bu saat, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın, İstanbul’un marka değerini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında özel bir yer tutuyor.

Swatch’ın İstanbul’a özel hazırladığı İstanbul34 isimli saatte, Boğaz köprüsünün muhteşem manzarası eşliğinde sıralanan Kız Kulesi, Ayasofya ve Sultanahmet Camisi gibi, şehrin derin kültürel mirasını simgeleyen tarihi eserlerin siluetinde İstanbul yer alıyor. Saatin tasarımının bir diğer önemli detayı ise, “İstanbul’un dünyada iki kıtayı birleştiren tek şehir olması”nı  yansıtan silüetinin en güzel ve en estetik bir şekilde kol kayışına işlenmesi.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.