...

Desa Deri Ceket Modelleri

%100 kuzu derisinden yumuşacık deri kabanlar, ceketler ve montlar Desa kalitesi ve güvencesi ile şıklığına önem veren beyler için …

Vazgeçilmez kış rengi kahverengi ve siyah, Desa deri ürünlerininde vazgeçilmezi oluyor. Fermuarlı ve çıtçıtlı modellerde ağırlıklı olarak spor kesim tercih edilmiş.

Desa erkek deri ceket modelleriDesa erkek deri ceket modelleriDesa erkek deri ceket modelleriDesa erkek deri ceket modelleriDesa erkek deri ceket modelleriDesa erkek deri ceket modelleri


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Desa Deri Ceket Modelleri”

  1. akın toker :

    merhaba ben markanızı beğenip kullanan bir müşteriniz olarak 14/02/2010 tarihinde malatya park şubenizden deri ceket beğendim fakat xxl beden bulunmadığı için elazığda bulabilirmiyim ve aynı fiyattan alabilirmiyim diye kasa görevlisine sordum aldığım cevap türkiyenin bütün şubelerinde aynı fiyat olduğu fakat elazığ şubesinde ürünün fiyatı 179 tl( malatya park şub 149 tl)bu sorunu araştırılıp tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.