...

Levi’s Time Zamanı

Gençlerin ve genç kalanların vazgeçemediği Levi’s Time Saatleri, spor şık modelleri ve dikkat çeken özel tasarımlarıyla en sevdiğiniz aksesuarlarınızdan biri olmaya devam ediyor.

Yeni yılda sevdiklerine özel bir saat hediye etmeyi düşünenler için Levi’s Time’ın LTF serisi ideal bir seçim. Levi’s Time 2009 Sonbahar-Kış saat koleksiyonundan LTF serisi ile yeni yılın en dikkat çekici aksesuarlarından birisine sahip olacaksınız.

Modelde kullanılan belirgin ve göz alıcı renkler tasarımın dikkat çekiciliğini iyice arttırarak modayı bileklere taşıyor.

LTF03 serisinde mat işlenmiş çelik kasa, gizli index tekniğiyle işlenmiş füme kadran ve fosforlu akrep yelkovan hemen dikkat çekiyor. Levi’s logolu özel tepe ve kadrana derinlik hissi veren bombeli cam, siyah ve gold renklerdeki çelik kasayı tamamlayan dikişlerle güçlendirilmiş Levi’s logolu chocalate kahve orijinal deri kayış ve özel klips saati ayrıca çekici kılıyor.

LEvis saat

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.