...

Jean Çıkaran Pantolon… DeChino

Defacto yeni sezonda yine iddialı bir ürünle ve bir okadar da akılda kalıcı reklam sloganı ile jean dünyasını sallamaya hazırlanıyor.

Jean pantolonlara rakip olarak lanse edilen, rahatlığı, kullanım kolaylığı ve şıklığı ön planda tutularak tasarlanan pantolon modelinin ismi DeChino.

Jean çıkarttıran reklam filmleri, “cin cin çıkacak cin çıkacak” şeklinde zihinlere rahatsız edercesine kazınan sloganı ile Defacto yeni sezonda da yine yapacağını yapıyor ve sözüm ona jean rahalığına karşı Akdenizli’nin DeChinosu‘nu sunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

9 Yorum -> “Jean Çıkaran Pantolon… DeChino”

  1. tolga :

    hayatımda seyrettiğim en matrak en komik en yaratıcı iş..işte budur ya biraz eğlendirin bizi..bugün defaktoya gittim ve bu reklamdan etkilendiğim için bir pantalor birde gömlek aldım..gerçekten cin çıkartan pantalonmuş..bu reklamda emeği geçen herkese sevgiler..

  2. dilek :

    ya süper yaaa..bu reklamı yapan reklam ajansını bilen var mı acaba ?

  3. berkan :

    hani türk reklamcıları iyi bir şey yapamazdı..bunu söyleyenler acaba şimdi utanıyor mudur ?

  4. aslı :

    bence süpeeeeeeeer bir reklam..hayatımda kumaş pantolon giymedim ama şu reklamın yüzünden gidip defakto alıp denemek istiyorum.

  5. filiz kasap :

    cin cin çıkacak reklamı çoooook iyi yaaaaa.kim yapmışsa helal olsun

  6. melike öz :

    sinema tv’de okuyan biri olarak bu reklamı çok başarılı buluyorum..bütün jean pantolonlara geçirmiş.özellikle mavi jeanse..ahaaaa

  7. billur :

    bu reklamı yapan reklam ajansını bilen var mı acaba ?gerçekten telefon açıp teşekkür edecem.

  8. levent :

    M.A.R.K.A reklam ajansının rekamı..daha öncede ” jean amerikanın şalvarı diye bir reklam yapmışlardı.oda başarılıydı.

  9. duru :

    ohooo yaaa acayiiiip güzel bir reklam.müziği harika.ne zaman bir jean görsem hemen aklıma geliyor.vallaha bu reklamcılardan korkulur.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.