...

Soylu ve Post-Modern Şıklık MACHKA’da

MACHKA ile romantik ve şiirsel bir sonbahar kış sezonu sizleri bekliyor!

Soylu ve post-romantik şıklığın simgesi MACHKA, 2009 Sonbahar-Kış sezonunda, her kombinde gülümseten nostaljik bir film havasını yansıtıyor. Kırmızı zemin üzerine ekru puantiyelerle sonbaharı karşılayan MACHKA koleksiyonu, hayalperest ve mistik düşüncelere yakın durmak, eskiyi yeniden yorumlamak ve kaçırdıklarımızı yeniden yakalamak üzerine kurulu. İçinde dramı da sefahati de barındıran hayatın çelişkileri MACHKA tasarımlarına yansıyor.

Futuristik, uzaysı formların romantik hallerini içeren tasarımlar, 80lerin kabarık plileri ve volanları, üst üste giyilmiş hissi veren modeller ile yumuşak dokunuşlar sağlıyor. Mükemmelliğe değil, güzelliğe ulaşma teması ile düşük omuzlar, japone ve yarasa kollar, kat kat pliler, çift kat karışık volanlar ve kimono kollar koleksiyonun şiirselliğini tamamlıyor.

MachkaMachkaMachkaMachka

Karışık renkli ekoseler, kalın alpaca kumaşlar, melanj efektli poplin ve gabardin kumaşların yanı sıra dökümlü jarse kumaşlar, poplin ve ipeklilerle beraber hareket kazanıyor. İnce yün kumaşlar, kaşmir ve ipek karışımlı trikolar, manto ve montu anımsatan üst giyimlik modeller sonbahar mevsiminde MACHKA kadınının içini ısıtıyor. Romantik çiçekli desenler, vücuda oturan formlar koleksiyona ayrıcalık katarken; kırmızı, kırık beyaz, siyah, somon, nil, bej ve tonları, mavi, mor, turuncu, gri ve tonları, mercan, lila, fuşya ve turkuvaz MACHKA kadınına sofistike bir görünüm sağlıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.