...

LcWaikiki Erkeği

Erkekler, bu sonbahar, hafta içi de hafta sonu da, LC Waikiki ile şıklıktan ödün vermeyecekler. Rahatlık, işlevsellik ve minimalizm ekseninde en şık kombinasyonlar LC Waikiki’de onlar için bir araya geldi.

LC Waikiki ile dört mevsimden de izler taşıyan sonbaharın her havasına karşı hazırlığınız tam. Son güneşli günler için marine koleksiyonu birebir. Laciverti, kırmızısı, indigosu, sarısıyla rengârenk ekose kısa kollu gömlekler, bermudalar, polo ve bisiklet yaka tişörtler, çizgili kazaklar ve rahat kesimli pantolonlarla denizin son demlerinin tadını çıkarmak ya da kıyafetlerinizle şehirde deniz havasını estirmek elinizde. Aniden kış havaları şehri ziyaret ederse de merak etmeyin, LC Waikiki onu da düşündü. Siyah, lila, beyaz ve mordan oluşan renk paleti ile seçkin bir şehir ve ofis gardırobu erkekleri bekliyor. Dar çizgili, ince tuşeli, gömlek yakalı kazaklar ve hırkalar soğuğa geçit vermeyecekler. Tabii siyah ve gri tonlarında, sade kesimli ve dar kalıplı pantolonlar, trençkotlar, yelekler ya da montlar ile birlikte. Hafta sonu koleksiyonu ise geleneksel turuncu ve kahve birlikteliğine yeşil ve haki tonlarının yanı sıra camel ve bejin de eklenmesiyle size yaz günlerinin giderek geride kaldığını ve sonbaharın geldiğini hissettirecek. Koleksiyon, çizgili polo yaka pike ve örme üstler, bunlarla giyilebilecek hafif gabardin ceketlerle, kalıp ve ceplerindeki farklılıklarıyla öne çıkan gabardin ve kadife pantolonlardan oluşuyor.

LC Waikiki’nin sonbahar erkeği, kahve ve siyah renklerinde şık ve sportif deri ayakkabı seçenekleri, çoraplar, kepler, kemerler ve deri çantalar ile yeni mevsim şıklığını tamamlıyorlar. Sonbaharın renkleri ve o kendine has duruşunu taşıyan LC Waikiki sonbahar koleksiyonu, şehre sade şıklık getiriyor.

LC Waikiki’nin alt markası Southblue’nun erkek koleksiyonu sonbaharda her zamanki seçkin stilini koruyor. Gündelik giyimde şık detaylardan vazgeçmeyen erkekler, kahve ve bej tonlarında kadife ceketler, ekoseli, çizgili ve düz gömlekler, trençkotlar ve montlar, ince tuşeli kazaklar, gabardin, denim ve kadife pantolonlardan oluşan yeni gardıropları ile bu sonbahar da Southblue zarafetini yaşayacaklar.


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.