...

Escada 2009-10 Kataloğu

ESCADA Sonbahar/Kış 2009 sezonu için çok enerjik bir kampanya yarattı. Uluslararası üne sahip dünyanın en iyi moda fotoğrafçılarından biri olan Peter Lindbergh, kendine özgü tekniği ile başarılı bir kampanya çekimi gerçekleştirdi. ESCADA kampanyasının yeni yüzü, 1980 li yılların sonlarında keşfedildiğinden beri top model olarak tüm dünyanın beğenisini kazanan ünlü Çek model Eva Herzigova oldu. Eva Herzigova, ışık saçan enerjisi ve pozitifliği ile ESCADA kadınına şıklık ve güç kattı.

Çekimler, kampanyanın da ana temasını oluşturan görkemli heykellerin bulunduğu “Berlin Lapidarium” unda gerçekleştirildi. Mekanın büyüsü, yapının etkileyici figürleri ile modern elementlerin karşılıklı etkileşimleri sağlandı. Aynı zamanda, buradaki elementler ve görseller, ESCADA’nın tipik keskin renkleri ile Sonbahar/Kış 2009 sezon vitrin temalarında da kullanıldı.










Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Escada 2009-10 Kataloğu”

  1. cinderella :

    escada aştı kendini zaten oldukça alınası bi hal aldı, alıyorum ben de eheheh
    cardfinans go nun 4-7 taksit imkanı var da escada’ya, değerlendirmek lazım, inceledim guzel modeller de varmış baya sahiden..

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.