...

DESA Kış Koleksiyonu

DesaDESA, yeni koleksiyonuyla 2009 – 2010 Sonbahar – Kış trendini belirliyor. Ünlü tasarımcı Fred Tutino ’nun 1940’ların göz kamaştıran çizgileri ve 1980’li yılların cesaretiyle birleştirdiği yeni koleksiyon, lüks ve sofistike duruşu bir araya getirirken, sonbahara eşlik edecek romantizmi şık detaylarla tamamlıyor.

DesaKadın koleksiyonunda “Indulgence, Enchantment, Legacy ve Opulence” adında dört ayrı konseptle sonbahar – kış trendini belirleyen DESA, erkek koleksiyonunda da sıra dışı çizgisiyle gençlik aşılıyor…

Derideki uzmanlığını hazır giyime taşıyan DESA, 2009–2010 Sonbahar-Kış Sezonu için hazırladığı koleksiyonla gönülleri fethediyor. Modadan reklama birçok projeye imza atan ünlü fotoğrafçı Daniela Federici ’nin kareleriyle hayat bulan koleksiyonda; kumaş, deri ve triko karışımı ceketler ve paltolar, skinny pantolonlar, büzgülü kesimler, asimetrik detaylar, krokodil ve yılan baskılar ile tamamı deri veya deri detaylı kumaş elbiselerin yanı sıra ipek ve satenler de yer alıyor. Detaylarla zenginleştirilen ayakkabı ve çanta koleksiyonu ise DESA kalitesini ve şıklığını yansıtıyor.

Desa

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.